Električnim romobilom teško ozlijedio pješaka pa pobjegao

Vijesti 02. velj 202410:44 0 komentara
Unsplash/Ilustracija

Pulska policija traga za vozačem romobila koji je u četvrtak poslijepodne, nepropisno vozeći Negrijevom ulicom, u naletu teško ozlijedio 58-godišnjeg pješaka te pobjegao s mjesta nesreće ne pruživši mu pomoć, izvijestila je policija u petak.

U policiji kažu da su dojavu o prometnoj nesreći u Puli u kojoj je 58-godišnji pješak teško ozlijeđen zaprimili oko 17.10 sati.

Kriminalističkim istraživanjem policija je utvrdila da je nepoznati muškarac upravljao romobilom u suprotnom odnosno zabranjenom smjeru i pritom naletio na 58-godišnjeg pješaka iz Pule koji se također nepropisno kretao kolnikom Negrijeve ulice.

Uslijed siline udarca vozač romobila i pješak pali su na kolnik nakon čega se nepoznati vozač romobila udaljio s mjesta nesreće bez da je pružio pomoć pješaku.

Policija nastavlja kriminalističko istraživanje s ciljem utvrđivanja identiteta vozača romobila te ujedno poziva vozača romobila koji možda nije bio svjestan težine nesreće, ali i sve druge možebitne svjedoke nesreće ili osobe koje imaju korisne informacije o ovom događaju da se jave u Postaju pulske prometne policije.

Neslužbeno se doznaje kako je vozač romobila star četrdesetak godina.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i mreža Twitter | Facebook | Instagram | TikTok.

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!