Erdogan dolazi u Zagreb: Posebna regulacija prometa, ovo su obilazni pravci

Vijesti 06. ruj 202207:01
Izvor: Policija

Zbog dolaska turskog predsjednika Recepa Tayyipa Erdoğana u Hrvatsku na području Zagreba vrijedit će posebna regulacija prometa, a zagrebačka je policija objavila karte blokiranih pravaca i alternativne rute za srijedu i četvrtak.

Zbog posebnih mjera sigurnosti bit će uspostavljena privremena regulacija te će dolaziti do povremenih kratkotrajnih prekida prometa uz pravovremena preusmjeravanja, izvijestili su iz zagrebačke policije.

Na području užeg centra grada Zagreba će se danas od 6 sati ujutro do četvrtka u 22 sata uspostaviti privremena zabrana zaustavljanja i parkiranja vozila na posebno označenim mjestima trakama „Stop – policija“, o čemu se vlasnike vozila i stanare zgrada na navedenim lokacijama prethodno upoznalo.

Policija moli sve sudionike u cestovnom prometu, a posebice vozače motornih vozila i pješake za razumijevanje te za strpljenje tijekom privremene regulacije prometa te poziva na dosljedno poštivanje svih uputa i postavljene prometne signalizacije.

Priopćenje policije prenosimo u cijelosti:

“U srijedu, 7. rujna i u četvrtak, 8. rujna 2022. godine očekuje se dolazak i boravak stranog državnog izaslanstva na čelu s najvišim državnim dužnosnicima na područje grada Zagreba i Velike Gorice, a slijedom čega će se zbog provedbe posebnih mjera sigurnosti, uspostaviti privremena regulacija prometa kojom prilikom će dolaziti do povremenog kratkotrajnog prekidanja prometa uz pravovremena preusmjeravanja prometa i uz nazočnost policijskih službenika.

Policija
Policija

Osim navedenog, na području užeg centra grada Zagreba će se od utorka, 6. rujna 2022. godine od 6 sati pa do četvrtka, 8. rujna 2022. godine do 22 sata uspostaviti privremena zabrana zaustavljanja i parkiranja vozila na posebno označenim mjestima trakama ‘Stop – policija’, o čemu se vlasnike vozila i stanare zgrada na navedenim lokacijama prethodno upoznalo.

Slijedom toga, molimo građane, odnosno sve sudionike u cestovnom prometu, a posebice vozače motornih vozila i pješake za razumijevanje te za strpljenje u vrijeme uspostave privremene regulacije prometa navedenih dana te ukazujemo na dosljedno poštivanje svih uputa policijskih službenika, poštivanje postavljene prometne signalizacije te prometovanje sukladno privremenoj regulaciji prometa na pojedinim prometnicama na kojima će biti prisutni policijski službenici”, piše u priopćenju policije.

Obilazne pravce možete pogledati OVDJE.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i društvenih mreža Twitter Facebook | Instagram.

Komentari

Vaš komentar