Forbes Hrvatska pokreće svoju televizijsku emisiju: Pratite Forbes Magazin

Vijesti 02. tra 202414:59 0 komentara
Forbes Hrvatska

Forbes Hrvatska, licencirano izdanje prestižnog američkog poslovnog brenda, pokreće svoju televizijsku emisiju Forbes Magazin, koja će se od 4. travnja ekskluzivno emitirati na N1.

Forbes je simbol kvalitetnog i relevantnog novinarstva u svijetu biznisa, financija i poduzetništva. Samo četiri mjeseca od pokretanja digitalnog izdanja, odlučili smo se pod okriljem Forbsa kreirati i televizijsku emisiju, prvi u svijetu.

Naše digitalno izdanje već se profiliralo kao važan svakodnevni izvor informacija za poslovnu zajednicu. Novom televizijskom emisijom, Forbes Magazin, proširit ćemo svoj utjecaj donoseći najnovije priče, analize i perspektive iz svijeta poslovanja na male ekrane.

“Donijeti prestižni Forbes i na TV ekrane, i to po prvi put u svijetu, veliki je izazov i posebno zadovoljstvo. Forbes Magazin predstavit će uspješne poduzetnike i nove tehnologije, analizirati tržišne trendove u Hrvatskoj i svijetu, a cilj je postati izvor informacija za sve one koje zanima poslovna scena”, ističe Nataša Belančić, voditeljica TV emisije.

Urednik Forbes Magazina je poznati televizijski novinar Elvir Mešanović.

Svakog četvrtka u 14.30h, u Forbes Magazinu vas očekuju inspirativne priče uspješnih ljudi, ekskluzivni intervjui, vijesti novim tehnologijama i poslovnim trendovima koji mijenjaju život.

Uz Hrvatsku, Forbes pokreće televizijska izdanja i u ostalim zemljama: Srbiji, Bosni i Hercegovini i Crnoj Gori, pružajući gledateljima širom regije pristup dubinskim analizama i intrigantnim pričama koje će oblikovati budućnost poslovnog svijeta.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i mreža Twitter | Facebook | Instagram | TikTok.

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!