FOTO Hrabri policajci iz goruće kuće spasili nepokretnu ženu i psa

Vijesti 05. velj 202311:551 komentar
MUP

Policajci iz Karlovca su hrabrom intervencijom spasili mlađu nepokretnu ženu iz požarom zahvaćene kuće.

Policajci Mobilne jedinice prometne policije, su u subotu, oko 12,50 sati uočili požar obiteljske kuće. Odmah su izvijestili operativno komunikacijski centar PU karlovačke i vatrogasce te krenuli gasiti vatru s nekoliko protupožarnih aparata, javlja policija.

MUP

Kako se požar sve više širio, policajci su ušli u kuću kroz prozor, da bi provjerili nalaze li se unutra osobe. Ulaskom u jednu od prostorija na podu su zatekli mlađu žensku osobu, koju su iznijeli kroz prozor i prenijeli je na sigurno. Utvrđeno je da se radi o nepokretnoj mlađoj ženi, osobi s invaliditetom.

Iz požarom zahvaćene kuće spasili su i psa, a budući da se u neposrednoj blizini kuće nalazilo si parkirano osobno vozilo, smatrali su kako postoji opasnost da ga zahvati požar stoga su ga policijski službenici odgurali desetak metara od kuće.

Do dolaska vatrogasaca, policijski službenici nastavili su sa gašenjem požara.

MUP

“Policijski službenici su ovim hrabrim činom spasili život mladoj osobi koja zbog svog invaliditeta nije mogla izaći van iz kuće, a upornošću u gašenju usporili širenje požara do dolaska vatrogasaca”, priopćili su iz policije.

MUP

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i društvenih mreža Twitter Facebook | Instagram.

Komentari

Vaš komentar