FOTO Nakon predsjednika i premijer na tribinama u Kataru, evo koga je poveo

Vijesti 05. pro 202216:53 0 komentara
REUTERS/Marko Djurica

Predsjednik hrvatske Vlade Andrej Plenković u Dohi podržava Vatrene, i to u društvu sinčića Marija.

Andrej Plenković s tribina prati utakmicu Hrvatske i Japana na Svjetskom nogometnom prvenstvu, u društvu sina Marija i katarskog premijera Khalida bin Khalifa bin Abdulaziza Al Thanija.

REUTERS/Marko Djurica

Predsjednik hrvatske Vlade Andrej Plenković sastao se u ponedjeljak u Kataru s hrvatskim izbornikom Zlatkom Dalićem i poželio njemu i reprezentativcima sreću u susretu osmine finala Svjetskog prvenstva protiv Japana.

REUTERS/Marko Djurica

Plenković je doputovao u Katar na službeni poziv katarskog premijera Khalida bin Khalife bin Abdulaziza Al Thanija. Uz premijera Plenkovića u Katar su doputovali i potpredsjednik Vlade i ministar mora, prometa i infrastrukture Oleg Butković, ministrica turizma i sporta Nikolina Brnjac i ministar gospodarstva i održivog razvoja Davor Filipović te premijerov sin Mario.

REUTERS/John Sibley

“Puna podrška Zlatku Daliću i hrvatskim reprezentativcima HNS-a jutros uoči utakmice osmine finala s Japanom!Vatreni, cijela Hrvatska je uz vas”, stoji na profilu na Twitteru Andreja Plenkovića koji je objavio i par fotografija s Dalićem te s vratarom hrvatske reprezentacije Dominikom Livakovićem.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i društvenih mreža Twitter Facebook | Instagram.

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!