FOTO Nevrijeme u Slavoniji poplavilo ulice: “Nema dijela grada koji ne pliva”

Vijesti 08. lip 202321:11 0 komentara
Ravnateljstvo civilne zaštite

Nevrijeme praćeno obilnom kišom zahvatilo je u četvrtak dijelove Brodsko-posavske i Požeško-slavonske županije, objavilo je Ravnateljstvo civilne zaštite.

Nevrijeme praćeno obilnom kišom je danas zahvatilo Požegu, pogotovo naselje Sajmište. Poplavljeni su dijelovi dvorišnih objekata i kuća te suterenski stanovi i podrumi. Do sada je odrađeno preko 60 intervencija na području Požege. Na terenu su sve žurne službe.

Ravnateljstvo civilne zaštite

Nevrijeme praćeno obilnom kišom i grmljavinom pogodilo je danas šire područje općine Rešetari. Županijski centar 112 Slavonski Brod zaprimio je brojne pozive građana zbog prelijevanja vode u dvorišta i podrume te su angažirani vatrogasci DVD Rešetari, Nova Kapela i JVP Nova Gradiška. Na terenu su načelnik općine i predstavnici Hrvatskih voda.

Zbog velikog broja poziva prema ŽC 112 Požega i Slavonski Brod, Županijski centar 112 Osijek je zaprimio preko 100 poziva vezano uz nevrijeme.

Mještani Sajmišta govore za Požega.eu kako je iz šahtova izbijao mulj, a navode i kako ”gotovo pa da nema dijela grada koji ne pliva”. – Ovo više nije normalno. Muka nam je od poplava i mulja – ispričali su.

Ravnateljstvo civilne zaštite

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i mreža Twitter | Facebook | Instagram | TikTok.

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!