FOTO Pogledajte atmosferu s dočeka mladih Hajdukovca na splitskoj rivi

Vijesti 25. tra 202317:15 0 komentara
N1

Veličanstveni doček juniorima Hajduka danas je organiziran u gradu pod Marjanom gdje se na Rivi od 16 sati nalazi nekoliko tisuća navijača koji su dočekali mlade nogometaše, ovosezonske finaliste Lige prvaka mladih.

Igrači su nešto poslije 16 sati sletjeli u splitsku zračnu luku odakle su, kako se doznaje, prvo otišli na stadion Poljud gdje su se presvukli i potom u 17.30 sati do Rive stigli autobusom.

Riva, koja je bila popunjena svom svojom širinom i dužinom, iako je policija procijenila da je na njoj oko 5000 ljudi, tada je eruptirala. Palile su se bengalke svih boja, ispaljeno je i nekoliko pojedinačnih vatrometa. Navijači su izvikivali imena juniora Hajduka i pljeskali im. Ludilo je započelo pjesmom Večeras je naša fešta. Okupljene na Rivi zabavljali su grupa Diktatori i Alen Nižetić.

Kako je sve izgledalo pogledajte u galeriji niže.

Milan Sabic/PIXSELL
Milan Sabic/PIXSELL
N1
N1
N1
N1

“Nije dobro završilo za nas danas, ali ova srebra su nam kao zlato i svi moramo biti ponosni na ovo što smo napravili”, kazao je kapetan juniorske momčadi Hajduka Marko Capan nakon poraza u finalu Lige prvaka.

“Razočarani smo zbog poraza, jer smo željeli pobijediti i podići trofej. Ali svi možemo biti ponosni”, kazao je Capan za službenu stranicu UEFE.

Juniori Hajduka su izgubili u ponedjeljak u Ženevi rezultatom 0-5 od mlade momčadi nizozemskog AZ Alkmaara, u finalu Lige prvaka mladih. Na svom putu prema finalu mlade nade Hajduka su pobijedile Gabalu, Apoloniju, Šahtar, Manchester City, Borussiju Dortmund i Milan. Prvi su hrvatski klub koji je tako daleko dogurao u ovom natjecanju i trenutačno su kao juniori drugi u Europi.

Njihovi navijači, splitska Torcida, ali i navijači kluba širom Hrvatske, pokazali su na tom natjecanju koliko vole svoj klub prativši ih u stopu. Čak su se na to osvrnuli pojedini strani mediji koji su se čudili koliki je interes navijača za juniorske utakmice.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i društvenih mreža Twitter Facebook | Instagram.

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!