Fuchsa već zvali iz jedne županije, žele online nastavu i tjedan iza Svih svetih

Vijesti 28. lis 202111:59 > 29. lis 2021 09:00 1 komentar
N1

Učenici osnovnih i srednjih škola sljedeći će tjedan provesti kod kuće, od ponedjeljka do srijede nastave nema zbog blagdana i praznika, a četvrtak i petak nastava će biti online. Uoči sjednice Vlade medijima je izjavu dao ministar obrazovanja Radovan Fuchs.

“Neke županije su najavile da će primijeniti produžetak online nastave i za onaj tjedan iza, i to se događa i dogovara na razinama od situacije do situacije”, rekao je u srijedu u Dnevniku N1 ministar Fuchs.

VEZANA VIJEST

“Situacija je loša u cijeloj zemlji. Loše je i što je velik broj pozitivne djece, imamo ogroman porast, no srećoom, kliničke slike su relativno prihvatljive. Međutim, dramatičan skok s 2 tisuće na četiri u šest dana… Danas će se taj broj približiti 5.000. Unutar 24 sata imamo 800 slučajeva – to je jako puno… Jako puno je u Zagrebu i Rijeci. Dogovorili smo se da se odluke donose lokalno”, kazao je u četvrtak.

“Zvao me župan Šibensko-kninske županije i rekao da oni razmišljaju produžiti C model i onaj tjedan nakon Svih svetih”, kazao je Fuchs.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i društvenih mreža Twitter Facebook | Instagram

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Pridruži se raspravi ili pročitaj komentare