Gost Intervjua tjedna TNT-a je Nikola Grmoja

Vijesti 23. ožu 202415:11 0 komentara
N1

Izbori na kojima je sve moguće, pa čak i ono nemoguće... Uključivanje predsjednika Zorana Milanovića u kampanju preokrenulo je politički život i politički sustav u Hrvatskoj naglavačke. U ovom trenutku čini se da su moguće sve kombinacije za koalicije kao i institucionalni prevrati. U Točki na tjedan dat ćemo pregled najvažnijih događja tjedna i od aktera na političkoj sceni pokušati doznati koji su mogući scenariji i raspleti.

U Intervju tjedna dolazi kandidat Mosta a za premijera Nikola Grmoja, čija će stranka možda ponovno odlučivati o novom mandataru. U TNT dvoboju argumente će sučeliti Sanja Radolović (SDP) i Josip Borić (HDZ).

U analizi prve izborne debate N1 televizije na temu gospodarstva, sudjeluju Boris Podobnik (Glas Poduzetnika), Krešimir Sever (NHS) te Đurđica Mostarčić (HOK).

U rubrici Europa bira govorimo o otvaranju pristupnih pregovora s BiH. Donosimo i razgovor s hrabrom majkom dječaka s teškoćama, Maricom Mikulić koja je sama i sustavu uprkos, uspjela svome djetetu osigurati mjesto u vrtiću.

Aktualne teme analiziraju Lana Ružičić (Dnevnik.hr) i Ilija Radić (N1).

Gledajte Točku na tjedan s Milom Moralić nedjeljom od 9 do 12, samo na N1.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i mreža Twitter | Facebook | Instagram | TikTok.

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!