Gosti TNT-a su Ivan Anušić i Boris Lalovac

Vijesti 13. tra 202417:50 0 komentara
N1

U samom smo finišu izborne kampanje u koju kao glavni rivali ulaze HDZ i SDP-ova koalicija Rijeke pravde. O izbornim programima i obećanjima, izgledima i jednih i drugih da sastave vladu nakon izbora, potencijalnim koalicijskim partnerima, ali i unutarstranačkim posljedicama eventualnog neuspjeha za TNT govore istaknuti kandidati HDZ-a i SDP-a Ivan Anušić i Boris Lalovac.

Gorući izazovi Europe danas – ilegalne migracije, rastuća društvena nejednakost, uzdrmana vladavina prava, porast radikalizma – ključne su teme serije reportaža nagrađivanog novinara, rasnog reportera Dragana Nikolića koje objavljujemo nedjeljom u rubrici Europa bira a u suradnji s Uredom EU parlamenta u Hrvatskoj. Berlin, Rim, Paris, Budimpešta – ključne su točke na kojima se odlučuje o budućnosti Europe i iz kojih idućih tjedana donosimo reportaže. Ove nedjelje ne propustite reportažu iz Italije o ilegalnim migracijama.

Potpuno u sjeni turbulentne kampanje za parlamentarne izbore, ostaje euro-izborni proces koji je već krenuo u Hrvatskoj. No, spremnu kampanju i spremnu listu Generacije Z za ove izbore već ima mlada hrvatska politologinja i influencerica Nina Skočak koja nam dolazi u Točku na tjedan.

Iduće srijede svi će se političari otimati za Vaš glas, o onom kojim svakodnevno komuniciramo često u Hrvatskoj ne brinu dovoljno ni oni koji od njega žive. Povodom Međunarodnog dana glasa u goste nam dolazi “doktorica za dobar glas” prof.dr. Santa Večerina Volić.

Efekte posljednjih dana izborne kampanje i političke konstelacije uoči izbora 17.4., za TNT komentiraju novinarke Iva Boban Valečić (Večernji list) i Jelena Bokun (N1).

Točka na tjedan s Natašom Božić nedjeljom od 9 sati samo na N1.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i mreža Twitter | Facebook | Instagram | TikTok.

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!