Gotovac o izbacivanju iz SDP-a: Ne žalim se, bio sam svjestan kako će završiti

Vijesti 13. ruj 202222:56 0 komentara
Emica Elvedji/PIXSELL

"Neću se žaliti, nisam osvetoljubiva osoba. Realan sam čovjek i svjestan sam bio nakon što se postupak odvijao kako se odvijao kako će i završiti", prva je to izjava sada bivšeg šefa zagrebačkog SDP-a Viktora Gotovca nakon isključenja iz SDP-a.

Velikom većinom glasova Gotovac je izbačen večeras iz stranke zbog odluke Gradskog odbora donesene prošli petak kojom je razvrgnut koalicijski sporazum s Možemo u Zagrebu.

VEZANE VIJESTI

“Svaki kraj je neki početak, a ovaj ide uz tugu što se to događa, do danas, mom SDP-u”, poručio je za Večernji list Gotovac.

Dodao je i kako postoji mnogo načina za djelovanje te kako će on svoje nastaviti i dalje i kako će uvijek biti u socijalnoj tematici i na strani rada i socijalno ugroženih.

Nakon više od tri sata rasprave, u kojoj su najprije saslušali i ispitivali Gotovca, a potom raspravljali bez njega, članovi Predsjedništva su velikom većinom glasali za njegovo izbacivanje iz SDP-a, dok je protiv bila Sabina Glasovac.

Izglasana je i dvogodišnja suspenzija Davora Terzića, izvršnog tajnika za središnju Hrvatsku.

Podsjetimo, Viktor Gotovac je već jučer gostujući na N1 televiziji najavio da će danas biti donesena odluka o njegovom izbacivanju.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i društvenih mreža Twitter Facebook | Instagram.

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!