Gotovo cijeli razred u Puli odbio doći u školu, intervenirala i policija

Vijesti 23. svi 202309:16 0 komentara
Srecko Niketic/PIXSELL / Ilustracija

Gotovo svi učenici iz razreda u ponedjeljak nisu došli na nastavu u jednoj osnovnoj školi u Puli zbog problematičnog ponašanja jednog učenika

Nedolasku na nastavu prethodio je nemili događaj koji se odvio u četvrtak u razrednoj učionici, koji je, prema riječima ravnatelja škole, bio “kap koja je prelila čašu” te je slučaj prijavljen nadležnim institucijama, doznaje Glas Istre.

Kako pišu, učenik tog razreda je ozlijedio učiteljicu i uništio dio školskog inventara, nakon čega je otac djeteta pozvan da dođe po njega u školu. Otac se navodno učiteljici unosio u lice i vikao pred ostalim učenicima te je slučaj prijavljen policiji.

Policija je potvrdila da je u četvrtak u prijepodnevnim satima, oko 11.30 sati, došlo do incidenta u školi, radi čega je protiv jednog roditelja podnijet optužni prijedlog zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira.

Otac je, kako doznaje Glas Istre, u školi vikao na učiteljicu, no prema onome što je policija dosad utvrdila, nisu utvrđeni elementi kaznenog djela.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i mreža Twitter | Facebook | Instagram | TikTok.

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!