Građani Lučkog na ulici: “Molimo kanalizaciju jučer, sutra je kasno!”

Vijesti 13. tra 202319:25 0 komentara
Emica Elvedji/PIXSELL

U jednom dijelu Zagreba unatoč kišnom danu građani su odlučili izaći na ulice. Građanska inicijativa "Moje Lučko" održala je prosvjed u Puškarićevoj ulici zbog nezadovoljstva nedostatnom komunalnom infrastrukturom.

S kišobranima i transpernetzima na kojima piše “molimo kanalizaciju jučer, sutra je kasno”, građani su privremeno blokirali promet.

Na jednom od transparenata mogao se vidjeti i natpis “dosta pražnjenja septičkih jama i praznih obećanja!”.

Emica Elvedji/PIXSELL
Emica Elvedji/PIXSELL
Emica Elvedji/PIXSELL
Emica Elvedji/PIXSELL

Renato Petek, zastupnik u skupštini grada Zagreba, također se oglasio o ovom prosvjedu, a njegovu objavu prenosimo u cijelosti.

“Građanima Zagreba iz Lučkog je prekipjelo! Organizirali su prosvjed, povremenu blokadu prometa, kako bi hitno krenulo rješavanje brojnih prometnih i infrastrukturnih problema.

I oni plaćaju prirez kao i svi i Zagrebu, a nemaju iste uvjete za život. Jedan problem veže se na drugi, prometni problemi, sigurnost, kanalizacija i vodovod. Dosta im je, kažu, višegodišnjeg zanemarivanja i loptanja između gradske i državne birokracije.

Većinom su u pitanju problemi vezani uz državnu cestu, Puškarićevoj ulici, no i Grad mora odraditi posao preko Vodovoda i odvodnje, a gradonačelnik vršiti pritisak na Ministarstvo prometa da se prometni problemi krenu prioritetno rješavati”, objavio je Petek.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i društvenih mreža Twitter Facebook | Instagram.

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!