Grmoja žestoko po Plenkoviću: Stvaraju koaliciju 4P!

Vijesti 01. ruj 202312:16 0 komentara

Mostovac Nikola Grmoja iz Sabora ponovno upozorava na veze premijera Andreja Plenkovića s Pavlom Vujnovcem. Oštro je govorio o "hvarskom kartelu", "koaliciji 4P" i najavio da će nastaviti razotkrivati mutne poslove.

“Ja mislim da je Plenković dobio zeleno svjetlo od Pave Vujnovca za smjenu Frane Barbarića. Dakle, Pavo Vujnovac je cijelo vrijeme stopirao tu smjenu u tu smo mogli vidjeti tko je stvarni gospodar Hrvatske i ove Vlade”, kaže Grmoja dodajući: “Kad ankete koje su inače sklone HDZ-u pokazuju da je HDZ ovaj mjesec izgubio 1,5 posto rejtinga da su i Vujnovac i Plenković postali svjesni da ako žele zadržati vlast i kontrolu nad gospodarskim procesima nužno nešto napraviti i Frane Barbarić mora otići.”

“Njhov je plan stvoriti 4P koaliciju: Plenković, Penava, Pupovac uz blagoslov PPD-a, odnosno Pave Vujnovca. Moraju nešto napraviti kako HDZ ne bi nepovratno izgubio rejting. Mislim da ova smjena Frane Barbarića neće pomoći. Mi ćemo nastaviti i dalje. Frabe Barbarić je, možemo reći, prvi iz tog hvarskog kartela kojeg smo uspjeli maknuti od novca hrvatskih poreznih obveznika, iz HEP-a”, kaže i dodaje: “Nastavit ćemo razbijati taj hvarski kartel, razotkrivati sve mutne poslove Pave Vujnovca, Plenkovića i svih koji pripadaju tom hvarskom kartelu.”

“Vidimo novu situacju gdje zagrebačka Plinara želi od Vlade nadoknadu zbog kupnje plina po višim cijenama, ali PPD ne da na uvid račune da se vidi po kojim su cijenama oni kupovali plin. Pozivam i gradonačelnika Grada Zagreba Tomislava Tomaševića da se očituje o tom slučaju. Nevjerojatno je da se nešto što je javni isporučitelj dovodi u tešku situaciju, možda pred kolaps i propast samo zato što je jedan tajkun ne želi dati račune po kojima se kupovao plin”, kaže Mostovac.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i mreža Twitter | Facebook | Instagram | TikTok.

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!