HAK: Zbog guste nagle u prekidu dvije trajektne linije 

Vijesti 02. sij 202209:47 0 komentara
trajekt, jadrolinija, more, ljeto, turizam, turisti, putovanje,
N1/Zoran Pehar, Ilustracija

Magla jutros smanjuje vidljivost mjestimice na cestama u unutrašnjosti, dijelu Istre i sjevernog Jadrana, a zbog guste magle u prekidu su trajektne linije Prizna-Žigljen i Lopar-Valbiska.

Kolnici su vlažni i skliski, a zbog niskih temperatura moguća je poledica, osobito na cestama u gorju, mostovima, nadvožnjacima i vijaduktima. mogući su odroni, posebice na Jadranskoj magistrali (DC8) i na cestama u gorju, javio je Hrvatski autoklub u 9 sati i vozače upozorio da prilagode brzinu i način vožnje uvjetima na cestama.

Povremeno je pojačan promet na autocestama A2 Zagreb-Macelj i A3 Bregana-Lipovac u smjeru Slovenije, na pojedinim graničnim prijelazima s Bosnom i Hercegovinom na ulasku u Hrvatsku te na graničnim prijelazima Bregana i Macelj na izlasku.

Tijekom blagdana i praznika zabrana prometa za teretna motorna vozila najveće dopuštene mase iznad 7,5 tona bit će na pojedinim cestama u Istri i priobalju (zabrane nema na autocestama i državnoj cesti DC1) danas od 12 do 23 sata te 5. siječnja 2022. uoči blagdana Sveta tri kralja od 15 do 23 sata i 6. siječnja na blagdan od 14 do 23 sata.

Na većini graničnih prijelaza nema dojava o dužim čekanjima.

Zbog guste magle u prekidu su trajektne linije Prizna-Žigljen i Lopar-Valbiska.

Trajektna linija Stinica-Mišnjak je uspostavljena.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i društvenih mreža Twitter Facebook | Instagram

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!