HDZ odgovorio Jakšiću nakon gostovanja na N1: “Pozivamo njega i sve njegove partijske drugove…”

Vijesti 06. sij 202419:38 4 komentara
N1 / Ivan Hrstić

Mišel Jakšić, saborski zastupnik SDP-a i gradonačelnik Koprivnice, bio je gost Novog dana na N1 te je među ostalim kritizirao poteze Vlade. U poslijepodnevnim satima odgovorio mu je HDZ na društvenim mrežama.

SDP-ov Mišel Jakšić komentirao je Vladinu najavu povećanja plaća i ustvrdio da se dogodio debakl i bezobrazluk i da se nije promijenilo apsolutno ništa.

Nije dugo trebalo čekati na odgovor iz HDZ-a koji je na Facebooku napisao:

“SDP-ov saborski zastupnik i gradonačelnik Koprivnice Mihael Jakšić ustvrdio je na N1 Hrvatska da se, što se tiče plaća u Hrvatskoj, nije promijenilo “apsolutno ništa”. Poznato je već da će supružnicima s dvoje djece i minimalnom plaćom u Gradu Osijeku prihodi porasti za 69 € mjesečno ili 828 € godišnje. Osijek, za razliku od Zagreba, Rijeke, Supetra, Varaždina ili Siska – u kojima su na vlasti Jakšićeve partijske koleg(ic)e – nije svojim građanima nabio veći porez na plaće.

Ako mu je 828 € “apsolutno ništa”, pozivamo g. Jakšića i sve njegove partijske drugove da taj iznos na kraju godine daruju npr. bračnom paru s dvoje djece u Zagrebu, kojem zbog harača proturazvojnog Možemo i “dostojanstvenog” SDP-a gotovo da uopće neće porasti plaće.”

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i mreža Twitter | Facebook | Instagram | TikTok.

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Pridruži se raspravi ili pročitaj komentare