HDZ-ov gradonačelnik uveo sajmeni dan pa poručio: “Vladu podržavam 200 posto”

Vijesti 14. kol 202311:17 2 komentara
N1

Mnogi su gradovi diljem Hrvatske blagdan Velike Gospe proglasili sajamskim danom kako bi izbjegli vladin zakon o neradnim nedjeljama i blagdanima, pa tako i Crikvenica gdje je na vlasti HDZ, na čelu s gradonačelnikom Damirom Rukavinom.

Rukavina kaže da oni sajmeni dan proglašavaju već 30 godina. “To što mene kao HDZ-ovog gradonačelnika pokušavaju uvući da sam zbog toga kontra Vlade, ja sam ne 100 posto, nego 200 posto za Vladu. Jer oni su za nas napravili što nitko do sada nije”, rekao je.

“Ja sam član HDZ-a od 1989., a kako premijer Plenković i moj prijatelj Oleg Butković to rade bit ću još veći pobornik”, dodao je.

Otkrio je da je sajmeni dan sada postao neki bum. “Grad raspiše natječaj za štandove i onda mogu doći poduzetnici koji nisu do sada zakupili štand i oni mogu prodavati. I mogu prodavati sve”, objasnio je Rukavina.

“Vlada je uvela 16 radnih nedjelja, dakle nitko nikoga ne sprječava da radi, samo se treba raspodijeliti”, dodao je i smatra da se “nepotrebno diže halabuka”.

“Tih 16 nedjelja je u tijeku sezone, a zimi se ionako ovdje sve zatvara jer nema gostiju. Nema nikakvih problema i Vladu podržavam više nego ikada do sada”, ponovio je Rukavina.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i mreža Twitter | Facebook | Instagram | TikTok.

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Pridruži se raspravi ili pročitaj komentare