Hrvatica u Grazu bježala od policije s preko 100km/h, uzrokovala dvije nesreće

Vijesti 10. kol 202215:44 > 15:45 1 komentar
GERT EGGENBERGER / APA / AFP

Austrijska televizija ORF na svom je portalu danas je izvijestila kako je u Grazu 19-godišnja Hrvatica koja inače živi u Leibnizu bježala pred policijom brzinom od 100 km / sat. Razlog je da nema vozačku dozvolu.

Isti izvor navodi kako je u “lovu” na vozačicu koja nije htjela zaustaviti automobil na zahtjev policije, sudjelovalo više policijskih patrola. Očito da ju nisu uspjeli uhvatiti, jer ORF izvještava kako se je Hrvatica potom sama javila policiji. Napominje kako ju sada čeka ne samo prekršajna prijava nego i “masna” novčana kazna.

VEZANE VIJESTI

Naime, 19-godišnjakinja je jureći kroz crveno svjetlo na više semafora prouzročila dvije prometne nesreće s priličnom materijalnom štetom, izvještava ORF. Osim toga je mnoge vozače automobila i slučajne prolaznike u Grazu dovela u opasnost bježeći pred policijom od Lazarettgürtela preko Hohenstaufengasse i Kärtner Straße pa sve do ulice Petera Roseggera. Ono bez čega jedino ne može ostati je vozačka dozvola, jer ju nikada nije ni imala, piše Večerni list.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i društvenih mreža Twitter Facebook | Instagram.