Hrvoje Krešić: Kakav je stav ministra Beroša o abortusu? Je li on za ili protiv?

Vijesti 08. svi 202210:00 > 10:01 3 komentara
N1

Irena Frlan Gašparović s portala Telegram i Hrvoje Krešić s Nove TV gostovali su u Točki na tjedan, gdje su, između ostaloga, komentirali i slučaj trudnice Mirele Čavajde.

“Imamo vrlo mučnu, osobnu i potresnu životnu situaciju gdje se našla Čavajda i njezina obitelj i koja se može rješavati jedino ako se uključi javnost, mediji, odvjetnica i slično, što je apsolutno neprihvatljivo. To je poražavajuće za državu, za Vladu, za resornog ministra i pokazuje da sustav ne postoji, a ono što postoji ne funkcionira. Imamo ministra koji kaže da se gospoša mogla javiti njemu i li ministarstvu pa da ubrza procveduru, a njegov posao nije da ubrza proceduru u pojedinačnim slučajevima”, rekla je Frlan Gašparović.

VEZANE VIJESTI

Naša Nataša Božić svoje je goste pitala kako se fetocid u Sloveniji u Hrvatskoj naziva eutanazijom.

“Stječe se dojam kroz proteklih nekoliko dana da se tu namjerno ostavlja prostor za sva moguća različita tumačenja i mistifikaciju te priče, pa i za takve pojmove kojima se onda može tu jednu tešku, traumatičnu osobnu priču tjerati u jednom ili u drugom smjeru. Teško mi se oteti dojmu da se to događa s nekom širom slikom”, rekao je Krešić.

“Indikativno je da se liberalni partner HDZ-a, HNS nije izjasnio o ovom pitanju. Mi ne znamo ni kakav je osobni stav ministra Beroša, je li on za abortus ili protiv njega”, dodao je.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i društvenih mreža Twitter Facebook | Instagram.

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Pridruži se raspravi ili pročitaj komentare