I drugi profesor odbio ocjenjivati doktorat Vice Mihanovića

Vijesti 30. tra 202121:12 1 komentar
Milan Sabic/PIXSELL/ilustracija

Nakon što je profesor zagrebačkog Ekonomskog fakulteta Mislav Omazić odbio sudjelovati u povjerenstvu koje bi trebalo propitivati eventualni plagijat doktorske disertacije HDZ-ovog kandidata za gradonačelnika Splita Vice Mihanovića, to je učinio još jedan član.

Nakon poprilično duge procedure Sveučilište u Osijeku konačno uspjelo formirati povjerenstvo koje bi trebalo propitivati eventualni plagijat doktorske disertacije HDZ-ovog kandidata za gradonačelnika Splita Vice Mihanovića, no već se našlo u problemima.

VEZANE VIJESTI

Prvo je u četvrtak Mislav Omazić odbio sudjelovati u povjerenstvu jer je zaključio da nije riječ o području koje je njegova specijalnost, to je učinio i Marinko Jurčević.

Marinko Jurčević, redoviti profesor Fakulteta prometnih znanosti u Zagrebu, drugi je od petero jučer imenovanih doktora znanosti koji je odbio članstvo u Povjerenstvu za znanstvenu procjenu doktorske disertacije Vice Mihanovića, HDZ-ova gradonačelničkog kandidata u Splitu.

“Nisam prihvatio članstvo u navedenom Povjerenstvu, te vas želim obavijestiti kako nemam više komentara. Odbio sam”, rekao je za Index Jurčević.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i društvenih mreža Twitter Facebook | Instagram.

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Pridruži se raspravi ili pročitaj komentare