Imovinska kartica uhićene sutkinje: Nema nekretnina i auta, ima dva kredita

Vijesti 07. ruj 202209:04 0 komentara
Dusko Jaramaz / Pixsell

Sutkinja Maja Šupe uhićena je u utorak zbog sumnje da je da je primila 15 tisuća eura mita kako bi donijela oslobađajuću presudu u slučaju zagrebačkog poduzetnika Blaža Petrovića.

Uz Šupe i poduzetnika Blaža Petrovića uhićen je i odvjetnik Branimir Zmijanović. USKOK ih tereti za kaznena djela korupcije. Sumnja se da je Šupe primila mito da donese oslobađajuću presudu Petroviću. USKOK je, ne navodeći identitete, potvrdio da su u tijeku uhićenja i provođenja hitnih dokaznih radnji.

VEZANA VIJEST

Uhićenja i provođenje hitnih dokaznih radnji rezultat su kriminalističkog istraživanja koje se provodi u suradnji s PNUSKOK-om.

Imovinska kartica Maje Šupe

Uvidom u imovinsku karticu sutkinje vidi se da ona nema nekretnina, pokretnina, udjela u  fondovima, štednje ni prihoda od dividendi.

U kartici je Šupe samo navela kako posjeduje stalni prihod (plaću) i to u rasponu od 18.000 do 19.000 kuna bruto te dva kredita u Sberbanci. Jedan je podigla 6. listopada 2020. godine u iznosu od 26.766 eura, a drugi kredit podigla je 29. listopada u visini 53.540 eura.

Od prihoda je još prijavila 3200 kuna koje je primila kao dužnosnik na izborima.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i društvenih mreža Twitter Facebook | Instagram.

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!