Ivandić: Lovrić je irelevantan. Reprezent bivše vlasti kojoj su građani rekli ne

Vijesti 02. lip 202213:19 > 18:07 0 komentara
N1 Hrvatska

Šefica kluba Možemo u zagrebačkoj Gradskoj skupštini Marina Ivandić gostovala je u studiju N1 uživo. Komentirala je godinu dana vlasti stranke Možemo u Zagrebu, kao i recentne izjave Ivice Lovrića, koji je rekao da je nova gradska vlast - nesposobna.

“Ne čini mi se da je gospodin Lovrić relevantan sugovornik bilo kojoj temi što se tiče Grada Zagreba. On je samo zaposlenik gradske uprave, nije zastupnik. On je reprezent prošle vlasti kojem su građani rekli ne u velikom broju upravo zato što su Zagreb doveli u situaciju u kojoj se nalazi”, rekla je Ivandić.

VEZANE VIJESTI

Kako navodi, nova vlast u Zagrebu postavlja temelje za provedbu svih projekata koji su najavljivani tijekom predizborne kampanje.

“Ti procesi imaju svoju dinamiku. Međutim, nisu samo gradska poduzeća relevantna za upravljanje. Napravljen je velik posao u smislu kvalitetnog upravljanja. Kad govorite o otpadu, upravo smo mi proveli najambiciozniji projekt u tom području. Slike prepunih kontejnera vrlo će brzo nestati. Unaprijedit će se i vizura grada, a onda grad ima još i zadatak unaprijeđenja infrasturkture… Doista poduzimamo sve što je u našoj mogućnosti da očistimo grad. Ono što će uslijediti je jedna velika preobrazba grada i zahtijevat će ruku naših sugrađana i sugrađanki”, rekla je Ivandić.

Još je jednom komentirala izjave bivšeg pročelnika Gradskog ureda za obrazovanje Ivice Lovrića, koji je rekao da Možemo provodi kadroviranje temeljem stranačkih iskaznica, a kao primjer naveo je novog direktora Čistoće, koji je član SDP-a iz Osijeka.

“Gospodin je pobijedio na javnom natječaju. Bilo je rečeno da će ljudi dobiti priliku natjecati se na javnim natječajima. Morate znati da je taj čovjek napravio sjajne rezultate u Osijeku. Mislim da je do sada odradio dobar posao postavljanja temelja u Zagrebu”, rekla je Ivandić.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i društvenih mreža Twitter Facebook | Instagram.

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!