Ivica Todorić gost Intervjua tjedna TNT-a

Vijesti 12. stu 202210:07 0 komentara
N1

Ni nakon 10 dana nismo puno pametniji oko toga što se događa u Fortenovi. Istrage zazivaju svi, od HANFA-e do DORH-a. Misteriozni investitor se opet pritajio, a politika se prepucava tko je, a tko nije trebao znati što se valja iza brda u nizozemskoj kompaniji ruskog vlasnika koja posluje u Hrvatskoj.

Je li Fortenova pred bankrotom ili je dragulj koji treba spašavati našim mirovinama, što poručuje Vladi, što novim vlasnicima, što bi se dogodilo da nije bilo Lex Agrokora i sprema li se Lex Fortenova? Gost intervjua tjedna TNT-a je bivši vlasnik Agrokora Ivica Todorić.

Hrvatska je ovaj tjedan dobila podršku Europskog parlamenta za ulazak u Schengen i ne bude li iznenađenja od 1. siječnja ukidaju se granice prema zajedničkom europskom prostoru. Problem policijske brutalnosti prema migrantima nestao je preko noći, više nitko ne spominje push backove ni prekoračenje ovlasti. Kako to i što se stvarno promijenilo – doznajemo u razgovoru sa Sarom Kekuš iz Centra za mirovne studije.

U TNT- u analiziramo rezultate istraživanja o vremenu koje djeca provode na društvenim mrežama. Kako povećati vrijeme na igralištu, a smanjiti vrijeme na Tik Toku, otkriva Boris Jokić iz Centra za društvena istraživanja.

Aktualne teme, od obljetnice Vukovara do Mamića u Strasbourgu, analiziramo s kolegama novinarima.

Budite uz TNT, nedjeljom od 9 do 12, samo na N1.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i društvenih mreža Twitter Facebook | Instagram.

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!