Iz policije se oglasili o propucanom automobilu NK Osijeka: “Ako imate informacije…”

Vijesti 28. svi 202417:25 0 komentara
Borna jaksic/PIXSELL

Zamjenik načelnika PU osječko-baranjske, Dario Premec, oglasio se povodom incidenta u kojem je oštećen automobil kojim se koristi sportski direktor NK Osijeka, Jose Boto.

U automobil je s prednje strane u vjetrobransko staklo ispaljeno više hitaca iz vatrenog oružja, a nakon što je Botov suradnik Alfredo Almeida zatekao automobil u takvom stanju odmah je pozvana policija koja je obavila očevid na mjestu događaja.

N1

“Nešto prije 9 sati smo zaprimili dojavu djelatnika NK Osijek te smo izašli na teren i utvrdili da je došlo do oštećenja vozila od nekoliko hitaca iz vatrenog vozila. Došlo je do oštećenja vjetrobranskog stakla, ako i unutrašnjosti vozila”, rekao je Premec.

“Za sada je nepoznat počinitelj i nikoga ne dovodimo u vezu. Mogu zamoliti građane ako netko ima bilo kakve informacije da nam se s punim povjerenjem obrati”, dodao je.

“Obavili smo puno razgovora i napravit ćemo kriminalističko istraživanje kako bi što prije uhitili počinitelja. Razgovarali smo sa svim korisnicima vozila, s puno djelatnika kluba, s građanima koji su prolazili tamo i drugima. Naknadno će se reći koji je kalibar bio, a mogu samo reći da je više hitaca u pitanju”, naveo je.

Napomenuo je da nisu imali nikakvih prijava o prijetnjama od strane kluba.  “Sveobuhvatno radimo kako bismo došli i do nekakvih motiva”, istaknuo je Premec.

Iz NK Osijek u utorak su izvijestili da su zgroženi incidentom u kojem je oštećen automobil kojim se koristi sportski direktor kluba Jose Boto kojemu izražavaju punu podršku. Hrvatski nogometni savez je u utorak najoštrije osudio incident koji se dogodio u Osijeku.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i mreža Twitter | Facebook | Instagram | TikTok.

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!