Još jedan HDZ-ovac napustio stranku

Vijesti 10. ožu 202109:37 > 09:39 2 komentara
N1

Slavko Grgić, dosadašnji predsjednik Mladeži HDZ-a Vukovarsko-srijemske županije, kao i član nacionalnog Predsjedništva i Nacionalnog odbora Mladeži HDZ-a, donio je odluku o istupanju iz HDZ-a te je kao nezavisni kandidat, istaknuo kandidaturu za gradonačelnika Otoka. Ovime se pridružuje Josipu Dabri, kandidatu za župana Vukovarsko-srijemske županije, koji je također početkom veljače istupio iz HDZ-a, priopćio je.

“Slušajući vlastita uvjerenja, vrijednosti i sve ono čime se vodim u životu i poslu, odlučio sam da je vrijeme za korjenite promjene. Motiv za dalje nisam mogao pronaći u okruženju u kojem ne mogu mijenjati stvari u smjeru općeg dobra i interesa i moja priča tu završava. Stoga, podnosim neopozivu ostavku na mjesto predsjednika Mladeži HDZ-a Vukovarsko-srijemske županije, kao i na mjesto člana Predsjedništva Mladeži HDZ-a. Svoj rad nikada nisam temeljio na kritiziranju drugih te ću svoju borbu nastaviti za sve koji žele stati uz mene kao jednaki, kako bismo zajedno kreirali vlastitu budućnost zasnovanu na činjenicama, bez populizma i jeftinih floskula. Dokazat ćemo da mladi mogu, znaju i spremni su preuzeti odgovornost, uz mudrost i savjete starijih i iskusnijih. Dostojanstvo čovjeka sastoji se od njegovog izbora, a izbor je na svakome od nas”, istaknuo je Slavko Grgić.

VEZANE VIJESTI

Slavko Grgić je magistar agronomije s radnim iskustvom u javnom i privatnom sektoru, kao i radu na projektima sufinanciranim iz proračuna Europske unije, a odnedavno je i nositelj OPG-a. Trenutno je i student poslijediplomskog doktorskog studija na Fakultetu Agrobiotehničkih znanosti u Osijeku, a završio je program psihološko-pedagoško-didaktičko-metodičke izobrazbe na Filozofskom fakultetu u Osijeku. Uz navedeno, završio je i stručno usavršavanje „Projektni menadžer“ uz strateško planiranje i upravljanje, kao i program „Voditelj za izradu i provedbu EU projekata“.

Član Hrvatske demokratske zajednice bio je od 2015. godine te je uz funkcije predsjednika Mladeži HDZ-a Vukovarsko-srijemske županije, kao i član nacionalnog Predsjedništva i Nacionalnog odbora Mladeži HDZ-a, bio i član Gradskog odbora HDZ-a u Otok i Gradskog odbora MHDZ-a. Također, duži niz godine sudjeluje u radu Savjeta mladih”, stoji u priopćenju.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i društvenih mreža Twitter Facebook | Instagram.

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Pridruži se raspravi ili pročitaj komentare