Kako rade trgovine i šoping-centri ove nedjelje?

Vijesti 14. sij 202409:40 0 komentara
Pixabay / Ilustracija

Druga nedjelja u godini nekim je trgovinama i šoping-centrima jedna od 16 koliko ih smiju raditi. Evo tko radi, a tko ne.

Studenac

Trgovine Studenca ove nedjelje rade. Od kada do kada je radno vrijeme pojedine poslovnice pogledajte na njihovim stranicama.

Plodine

Iako je većina poslovnica Plodina nadolazeće nedjelje zatvorena, postoje iznimke. U Zagrebu radi jedna poslovnica i to u Z centru, a u Rijeci na adresi Labinska ul. 51 dok u Osijeku i Splitu ne rade nijedne Plodine. Provjerite iznimke.

SPAR

Prema podacima na Sparovoj stranici, 14. siječnja otvoreno je devet poslovnica. Po jedna u Slavonskom Brodu (Osječka 284), Rijeci (Rijeka Tower), Zagrebu (City Center One West i Zagreb King Cross), Koprivnici (Kolodvorska 31a), Ivanić Gradu (Stjepana Majdeka 53), Pregradi (Ulica Janka Leskovara 46) te dvije u Osijeku (u Portanovi i na adresi Strossmayerova 167). Pogledajte radna vremena tih trgovina.

Lidl

Nadolazeće nedjelje radit će samo neke Lidl poslovnice i to u Zagrebu na adresi Ilica 201, Dubrava 33 te Lastovska ulica 42.

Kaufland

Kaufland trgovine ove nedjelje ne rade, piše Dnevnik.hr.

Konzum

Gotovo 40 Konzumovih poslovnica će ove nedjelje raditi. Radno vrijeme ovisi o gradu i veličini trgovine pa provjerite kakva je situacija u vašem gradu na interaktivnoj mapi.

City Center one

City Center je objavio da će u Zagrebu ove nedjelje raditi centar West, dok će East raditi iduće nedjelje. U Splitu neće raditi ove 14. siječnja.

Arena centar

Trgovine Arena centra neće raditi nijedne nedjelje u siječnju.

Avenue Mall

Avenue Mall nedjeljom je zatvoren do kraja siječnja.

Tower Center Rijeka

Prema obavijestima na stranici, Tower Center Rijeka će ovu nedjelju raditi.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i mreža Twitter | Facebook | Instagram | TikTok.

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!