Kerum poslao poruku biračima uoči drugog kruga: “Birajte mudro, voli vas Žele”

Vijesti 19. svi 202111:07 > 11:21
Izvor: Milan Sabic/PIXSELL

Željko Kerum poručio je svojim biračima da u drugom krugu lokalnih izbora u Splitu ne glasaju za eksperimente.

Podsjetimo, Kerum nije prošao u drugi krug, s 14,96 posto završio je na trećem mjestu, iza Ivice Puljka (Centar) i Vice Mihanovića (HDZ).

VEZANA VIJEST

“Dragi prijatelji, prošlo je par dana od izbora i dojmovi su mi se slegli. Analizirao sam kampanju i situaciju. Smatram da nisam nigdje pogriješio, jednostavno svi su bili protiv mene i dobro sam i proša”, napisao je Kerum na Facebooku te se od srca zahvalio svima koji su mu dali glas.

“Grad čekaju teške četiri godine”

“Gradske probleme poznajem bolje od svih i znam kakvo nas razdoblje čeka. Grad čekaju teške četiri godine, presude u slučaju dr. Kneževića i Spaladium Arene. Radi se o financijskim opterećenjima teškim stotine milijuna kuna. Za vrijeme kampanje stalno sam o tome razmišlja. Šta ako pobjedim i kako to platit kad grad te novce nema? Otić će u blokadu i onda nema projekata, samo će se održavat hladni pogon. Taj problem možemo riješit jedino sa državom, odnosno vladom ako nam budu željeli pomoć. O prometnicama i gužvama da ne govorim. Kampanja je zabavna i šaljiva, ali kad sve prođe ovi problemi dolaze. Eksperimentirali smo 8 godina i birali loše, ali to je ništa koliko će nas skupo stajat ako se sada odlučimo na novi eksperiment.

Mogu li ljudi koji su izgradili karijeru na ruganju premijeru sada od istog tražit spas? Može li na Markov trg ić spašavat Split Ivošević koji se ruga sa Splitom i svetim Dujom? Ovo su pitanja koja će postat jedino važna kada se slegne prašina. Birajte mudro, prije svega mislite na sebe jer su se ona i on za sebe već pobrinuli.
Voli vas vaš Žele”, poručio je Kerum.


N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i društvenih mreža Twitter Facebook | Instagram.

Komentari

Vaš komentar