Kerum: Radio sam ankete sa studentima, idem u drugi krug, možda u prvom dobijem

Vijesti 20. tra 202112:20 > 14:45 3 komentara
N1

Željko Kerum u Kaštel Štafiliću gdje, kako kaže, sređuje imanje za zabavni park i poljoprivredno gospodarstvo, u razgovoru za N1 komentirao je lokalne izbore i kampanju.

Komentirajući protukandidate Željko Kerum je rekao da obećavaju puno, a u životu sami nisu puno radili:

“Obećavaju milijun projekata, brda i dolaine, a u karijeri nisu napravili ništa. Birači možda misle da će napraviti nešto, ali to je nerealno. Nisu ljudi radilli, u redu, ali zašto onda pričaju o tome što će sve napraviti, to nije ni realno ni korektno.”

VEZANE VIJESTI

Komentirajući odnos s HDZ-om i SDP-om u gradu Kerum je rekao:

“Ne bih komentirao Oparu. I u prošloj kampanji nisam se htio svađati s drugima, ali oni su mene provocirali pa sam morao odgovoriti. Postoji blok antikerum koalicija, imaju prešutni dogovor – riješimo se Keruma pa ćemo mi to poslije podijeliti. Radio sam ankete kao i oni, i one ih ne puštaju, ali radio sam ankete sa studentima, vodim debelo, ulazim u drugi krug, možda u prvom dobijem. Očekujem podršku, narod zna tko sam, da ću pomoći. Za mene nema razlike, sjedio s akademikom ili bravarom, sve mi je isto.”

Istaknuo je da se “dugo provlači neistina” te da nikad nije bio u koaliciji s SDP-om:

“Bio sam oporba Baldasaru, nisam bio u koaliciji. Moja Hrvatska građanska stranka u koaliciji je s HDZ-om 12 godina na nivou županije i jedan mandat na nivou grada, a s Oparom nisam bio u koaliciji. Smeta me inertnost i sporost na nivou županije pa smo angažirali Tonija Jurišića za župana, on je inženjer struje, elektrotehnike, IT menadžer, može napraviti velike stvari.”

Kao svoj najveći projekt, uz prometno rješenje, ističe rješenje otpada: “Napravit ću Split 4, dječji kvart za mlade ljude i njihovu djecu, da im rata kredita bude kao za podstanarstvo.”

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i društvenih mreža Twitter Facebook | Instagram.

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Pridruži se raspravi ili pročitaj komentare