Klisović o uhićenjima: Sumnja se nadvila nad tajming pravosuđa

Vijesti 15. srp 202111:35 > 13:41 0 komentara
N1

Joško Klisović rekao je nakon sjednice zagrebačke Gradske skupštine da mu je drago da je u Skupštini danas viđen jedan drugačiji način rada.

“Važno je da se sjednica vodi na konstruktivan način da svatko može reći što želi… Hoće li uvijek biti tako, ne znam”, rekao je Klisović dodajući da je najpopularniji političar Nitko zbog političara koji su glasni i nepristojni te koji “puno zuje, malo meda daju”.

Na pitanje o najavi zastupnika Mosta i Domovinskog pokreta da će podržati gradonačelnikove poteze, ali da neće podržati HDZ-ov prijedlog o Holdingu, Klisović kaže: “Hoće li oporbene stranke tako glasati ne znam, ali sve što je dobro kao prijedlog i što se izanalizira u vlastitim redovima kao kvalitetno treba podržati. Ja sam tako nastupao u Saboru i mislim da je takav pristup zastupnika točki dnevnog reda dobar i dobrodošao. Mislim da će ga i građani podržati i na sljedećim izborima nagraditi.”

VEZANE VIJESTI

Govoreći o jučerašnjem uhićenju pet osoba zbog sumnje u korupciju, Klisović kaže da mu je, kao i stranačkom kolegi Renatu Peteku, čudan tajming.

“Nije samo kolega Petek to stavio u taj kontekst, u taj kontekst to stavlja većina medija, analitičara. Sumnja se nadvila nad tajmnig kada pravosuđe radi određene stvari. Ali, ja ću vjerovati da oni rade najbolje što mogu i da tajming ne definiraju političkim kriterijima”, kaže. 

Klisović smatra i da policija nije završila s uhićenjima povezanim s nadzorom bivšeg gradonačelnika Milana Bandića.

“Mislim da se ovo klupko tek počinje raspetljavati. Upozoravali smo na sve ove slučajeve, i na bolnicu Srebrnjak i na adventske kućice. Ako su to bile informacije koje su pokrenule USKOK i policiju, drago nam je. Pozorno ćemo pratiti kako će se to raspetljati. Očekujemo da pravosudna tijela raspetljaju ovu stvar do kraja”, zaključio je Klisović.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i društvenih mreža Twitter Facebook | Instagram.

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!