Kninski gradonačelnik: “Nakon Oluje je i mnogim Srbima pao kamen sa srca”

Vijesti 03. kol 202318:26 0 komentara

Gradonačelnik Knina Marijo Ćaćić u Dnevniku N1 televizije najavio je svečano obilježavanje VRO Oluje, a naveo je da ne očekuje nikakve sukobe između predsjednika Republike Zorana Milanovića i predsjednika Vlade Andreja Plenkovića na taj dan.

“Nije fokus na predsjedniku jednom ili drugom, nego na proslavi Oluje“, kazao je Ćaćić.

Naveo je da se očekuje jaka kiša taj dan pa će se dio proslave premjestiti u jedan velik šator na trgu. Komentirao je i očekuje li neke incidente kao ranijih godina kada se često pisalo o Marku Skeji.

“Zna biti incidenata, ali zato postoje službe koje će to sankcionirati. Fokus ne volimo stavljati na to nego želimo primjereno slaviti praznik”, rekao je kninski gradonačelnik.

No, dok je Hrvatima VRO Oluja velika akcija oslobođenja, nemaju svi Srbi isti takav pogled na to.

“Sama operacija Oluja nije bilo oslobađanje od Srba nego od jedne loše ideologije. Nakon operacije Oluje i mnogim Srbima je pao kamen sa srca, a koji i dan danas ovdje žive i koji vole Hrvatsku kao svoju domovinu. Ne gledaju svi Srbi na ovaj praznik kao na nešto loše”, istaknuo je Ćaćić.

Navodi da prema posljednjim podacima u Kninu danas živi nešto više od 11.000 stanovnika te su primijetili da se odljev stanovništva zaustavio.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i mreža Twitter | Facebook | Instagram | TikTok.

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!