Kolakušić zaziva nove izbore: Priča o stabilnosti je mafijaška priča

Vijesti 30. tra 202413:28 0 komentara
Patrik Macek/PIXSELL

Zastupnik EU parlamenta Mislav Kolakušić ponovno se oglasio na Facebooku, navodeći da su novi izbori bolja opcija nego predavanje vlasti Plenkoviću. Njegovu objavu prenosimo u cijelosti.

“Novi izbori su nekoliko puta bolja opcija nego predati vlast u ruke globalistu Plenkoviću. Bolje je ne imati nikakvu vladu i ići na nove izbore nego imati na vlasti HDZ koji je morao smijeniti 30 svojih ministara zbog korupcije i čiji su stotine članova završile iza rešetaka ili u istragama zbog pljačke javnog novca.

Italija je u 76 godina imala 68 vlada, priča o stabilnosti je mafijaška priča, samo mafija voli stabilnost pod svaku cijenu kako bi u tišini mogla provoditi svoje planove i ubijati čitavu državu. Nema veće štete od nove Plenkovićeve vlade, cijena će biti gubitak novih stotina tisuća građana u idućim godinama.

Čak i da oni koji su tvrdili da nikada neće sklapati vladu s Plenkovićem to i učine, ta vlada neće trajati dulje od šest mjeseci jer nitko sa zrnom političke osobnosti ne može glasati za izopačene politike na dulje staze”, poručio je Kolakušić.

Tijek događaja pratimo na OVOM LINKU.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i mreža Twitter | Facebook | Instagram | TikTok.

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!