Majka pretučenog dječaka iz Vukovara: Ovo što se dogodilo je sumrak Hrvatske

Crna kronika 09. sij 202420:13 2 komentara
Davor Javorovic/PIXSELL

Brutalno premlaćivanje maloljetnika u Vukovaru šokiralo je dobar dio javnosti, no brza reakcija policije osigurala je da četvorica počinitelja budu privedena. Sad se čeka reakcija pravosuđa, a dok ne stigne, roditelji žrtava najavljuju prosvjed u subotu 13. siječnja.

Nova TV neslužbeno doznaje da su počinitelji povratnici iz grčkih zatvora, odnosno, Bad Blue Boysi koji su tamo završili nakon tučnjave s navijačima AEK-a, koja je završila sa smrtnim ishodom.

“Ovim putem se želimo zahvaliti na brzini kojom djeluju policijski službenici. Izuzetno smo zadovoljno i nadamo se da će uskoro biti uhićeni svi sudionici ovog nemilog događaja”, rekla je majka jednog od pretučenih maloljetnika za Novu TV.

Njezin sin uključen je u policijsku istragu.

“Upravo se nalazi u policijskoj postaji Vukovar na prepoznavanju počinitelja”, potvrdila je i dodala:

“Nadam da će u ovom našem slučaju, ali i u svakom budućem, sud donositi oštre kazne i oštre presude jer ovakve stvari se ne smiju događati u današnje vrijeme. Ovo što se nama dogodilo u subotu je sumrak Hrvatske. Srećom, prošao je s lakšim ozljedama.”

Najgore su prošli dječaci pravoslavne vjeroispovijesti.

“Mi svoju djecu odgajamo da tako budu dobri ljudi, a ne da cijene ljude po nacionalnosti, vjeroispovjesti ili nekoj drugoj pripadnosti”, zaključila je majka.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i mreža Twitter | Facebook | Instagram | TikTok.

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Pridruži se raspravi ili pročitaj komentare