Menadžment kluba iz kojeg je nestao Matej: U klubu nije bilo nikakvih problema

Vijesti 03. sij 202212:57 > 13:19 0 komentara
Beograd, Klub Gotik, Matej Periš, nestanak
Mateja Stanisavljevic/ATAImages/PIXSELL

Organizator večeri u beogradskom klubu Gotik, gdje je posljednji put viđen mladi Splićanin Matej Periš, rekao je da je sve bilo najnormalnije tu večer te da se gosti nisu ni na što žalili.

Prema navodima iz menadžmenta kluba, te noći u klubu nije bilo nikakvih problema, javlja naša reporterka Jelena Bokun koja se nalazi u Beogradu.

U i ispred samog kluba su bili zaštitari koji prate situaciju. Oni nisu zabilježili nikakve probleme u samom klubu, a iako se spominjalo da je bilo tučnjave vani, oni nisu vidjeli, ali napominju i da ne mogu odgovarati za stvari koje se događaju vani, na samoj šetnici.

Iz kluba kažu da je u medijima objavljeno puno neistina i posebno im je krivo što se ime njihovog kluba spominje u kontekstu da se tamo nešto dogodilo. Oni su za sam događaj saznali kad su im policajci došli drugu večer pregledati klub. Pitali su ih, kažu, i ima li klub podrum te dodali da nema.

“Momci iz Splita nisu bili moji gosti, ušli su bez rezervacije u klub. Sve je bilo najnormalnije. Nitko ih nije dirao niti je bilo problema”, rekao je za Blic menadžer kluba Gotik u kojem su nestali Matej Periš iz Splita i prijatelji bili 30. prosinca.

On dodaje da je pričao s njegovim prijateljima koji su mu rekli da je “sve bilo super”.

“Pitao sam ih jesu li bili ugroženi na bilo koji način u klubu, rekli su da nisu. Pitao sam ih jesu li se drogirali, kažu da nisu”, dodao je.

Tijek događaja potrage za mladićem pratimo ovdje.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i društvenih mreža Twitter Facebook | Instagram.

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!