Mihanović o doktoratu: Moj rad jedinstven je u Hrvatskoj i svijetu

Vijesti 29. tra 202112:43 > 13:00
vice mihanović
Izvor: N1

HDZ-ov kandidat za gradonačelnika Splita Vice Mihanović kazao je da je prikupio rekordan broj potpisa uoči izbora, a potom se osvrnuo na optužbe da je plagirao doktorat.

“Ovaj rekordan broj potpisa dovoljan su odgovor na ta podmetanja. Što se tiče portala Index koji je to pokrenuo, uključivši se u ovu kampanju i svrstavši se na stranu samo jednog kandidata, njima ću najbolje odgovoriti i na izborima i na sudu”. kazao je Mihanović.

“Moj doktorski rad je jedinstven po svojoj temi, ne samo u Hrvatskoj nego i u svijetu. No, sve ćemo vidjeti na sudu i izborima”, dodao je.

Istaknuo je da će koalirati sa svima kojima je dobrobit Splita u prvom planu i koji će podržati njegov program.

“Ako ne budemo imali stabilnu većinu u Gradskom vijeću, ići ćemo na ponovljene izbore. To će nešto koštati građane, nešto ćemo vremena izgubiti, ali nam je iznimno važna stabilna većina u Gradskom vijeću kako bi odgovorili na izazove koji nas čekaju”, rekao je Mihanović.

Ponovno se osvrnuo na optužbe o plagiranju doktorata.

“Formirano je Vijeće na Sveučilištu u Osijeku, pustimo ljude da odrade posao. Ogromna je razlika između jedne rečenice i plagijata. Doktorat ima svoga lektora, to su čiste insinuacije. Svatko tko je radio doktorat zna kako to ide”, kazao je Mihanović.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i društvenih mreža Twitter Facebook | Instagram.

Komentari

Vaš komentar