Milanović: Ako nisi sklon pretjeranim porocima i kokainu, jači si i neovisniji

Vijesti 27. tra 202214:22 > 14:25 0 komentara
Damir Spehar/PIXSELL

Predsjednik Zoran Milanović u posjetu je Rovišću povodom Dana Općine. Došao je na poziv načelnika Rovišća Slavka Prišćana iz HDZ-a.

Zbog Milanovićeva dolaska, svoj dolazak je otkazao bjelovarsko-bilogorski župan Marko Marušić koji se tamo trebao pojaviti kao župan, ali i kao izaslanik predsjednika Vlade.

PROČITAJTE JOŠ

Svoj dolazak također je otkazao saborski zastupnik Miro Totgergeli (HDZ) koji je trebao biti izaslanik predsjednika Sabora.

Prišćan je pak kazao da ta općina svake godine poziva predsjednika Republike i druge visoke dužnosnike na proslavu Dana Općine, no ovo je prvi put da se predsjednik odazvao. Dodao je i da je poziv upućen prije nego što je predsjednik Milanović “izvrijeđao HDZ” te da ga “vjerojatno ne bi pozvao nakon tog incidenta”.

Predsjednik Milanović zahvalio je Rovišću na pozivu povodom Dana Općine. U svom govoru osvrnuo se na proračun općine te istaknuo uspjehe općine. “Podignuti proračun je vrlo teško i kada sam vidio zgradu Općine, pitao sam tko je platio, vi ste rekli EU i to je dobro”, kazao je Milanović u govoru.

“Podignuti proračun je vrlo teško i kada sam vidio zgradu Općine, pitao sam tko je platio, vi ste rekli EU i to je dobro”, rekao je Milanović u govoru.

Govorio je o koristima ulaska u EU i izvlačenju novca iz EU fondova: “Hrvatska igra po pravilima koja se određuju negdje drugdje i to je svijet kojemu se moramo prilagoditi”, kazao je.

“Zato vas u tome želim pohvaliti. Ne pohvaliti jer nisam učitelj, ali ako nisi sklon pretjeranim porocima i kokainu jači si i neovisniji. Znate o čemu govorim, prema tome samo naprijed”, kazao je Milanović.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i društvenih mreža Twitter Facebook | Instagram.

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!