Milanović o Kranjčaru: Radi njega i Zeke Zajeca odlazio sam u Maksimir

Vijesti 01. ožu 202112:59 > 15:32 0 komentara
zlatko cico kranjčar
Sanjin Strukic/PIXSELL

Predsjednik države Zoran Milanović izrazio je sućut na svom Facebooku povodom smrti Zlatka Kranjčara.

U Zagrebu je u ponedjeljak u 65. godini života nakon dugotrajne borbe s bolešću preminuo Zlatko Cico Kranjčar, bivši nogometaš Dinama i izbornik hrvatske nogometne reprezentacije.

VEZANA VIJEST

Sućut je uputio i Zoran Milanović.

“Umro je Cico Kranjčar. Odlazi još jedan izbornik velike hrvatske nogometne reprezentacije. Nije na nama da sudimo kada je pravo vrijeme, odnosno kada je prerano, ali Cico je imao samo 65 godina.

Sjećam se trenutka kada je jedan moj prijatelj prvi puta spomenuo ime nekog tada malo poznatoga Cice Kranjčara, daleke ‘74., na našem školskom igralištu, pokrivenom crvenim ciglenim lešom. Što nesrećom, što nepravdom, taj rođeni strijelac nije ostvario veću reprezentativnu karijeru za bivše države.

Radi njega i Zeke Zajeca odlazio sam u Maksimir. Ne kao navijač Dinama, već kao ljubitelj nogometa. I u Kutiju šibica, na tada veličanstveni malonogometni turnir, kada je, te 1981., Cico predvodio legendarnu ‘Contru’.

Prije desetak godina znali smo se mimoići u dubini Maksimirske šume, za nedjeljnog prijepodnevnog trčanja. Bio je tada u vrlo zrelim godinama i djelovao mi je i dalje sportski. Iskreno mi je žao. Izražavam sućut obitelji”, napisao je Milanović.

Umro je Cico Kranjčar. Odlazi još jedan izbornik velike hrvatske nogometne reprezentacije. Nije na nama da sudimo kada…

Posted by Zoran Milanović on Monday, March 1, 2021

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i društvenih mreža Twitter Facebook | Instagram.

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!