Milanović o uhićenju Dumbovića: To je isto kao što je Banožić radio

Vijesti 15. lip 202207:12 > 13:40
Izvor: N1

Predsjednik Republike Zoran Milanović održao je u Sisku sastanak s gradonačelnicom Grada Siska i predsjednikom Udruge HVIDR-a Grada Siska. Nakon toga je dao izjavu za medije.

Instrumenti kojima centralni bankari raspolažu su jako ograničeni, rekao je Milanović, komentirajući inflaciju.

Vlada nije odgovorna, za to ih ne mogu optužiti. Kad je bio novac jeftiniji? Nikad. A robe nema. Opskrbni lanci su poremećeni. Lako je sad biti pametan, ali to je bilo očekivano, rekao je Milanović.

VEZANE VIJESTI

Doveo je i u pitanje opravdanost mjera u borbi protiv pandemije.

Komentirao je i uhićenje Dumbovića.

“To je isto kao što je Banožić radio. Tako da s nestrpljenjem čekam što će biti u njegovom slučaju”, rekao je Milanović.

“To me ne šokira, ali me iznenađuje. Ne znam o čemu se tu radi, ali o slučaju Banožića znam, suze mi oči od smijeha i od očaja i sad čekam DORH, svoj nerad će objasniti taktiziranjem, oni čekaju pa kažu da taktiziraju. Tako i sa Slovenskom, gdje je optužnica? DORH samo treba Banožića osloboditi odgovornosti. Ne znam što čeka”, rekao je Milanović.

“Nije mi drago to vidjeti. Čuo sam se s njima, ali nije mi palo na pamet pitati – krade li se”, rekao je Milanović o Dumboviću.

Upitan hoćemo li u slučaju Dumbovića gledati spektakularna uhićenja, od kojih na kraju neće biti ništa, Milanović je rekao da ne misli to uopće komentirati.

Što se tiče seks-skandala, predsjednik je rekao da to uopće ne prati. “Gadi mi se to”, rekao je Milanović.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i društvenih mreža Twitter Facebook | Instagram.

Komentari

Vaš komentar