Milošević demantirao tvrdnje Branke Bakšić Mitić: To su teške optužbe…

Vijesti 28. ožu 202419:24 0 komentara

Branka Bakšić Mitić u srijedu je na N1 televiziji izjavila da se Srbima na Baniji prijeti da, ako neće glasati za SDSS, neće imati prijevoz do bolnice. O ovoj izjavi, ali i drugim temama, u Dnevniku N1 televizije je s Milom Moralić razgovarao bivši potpredsjednik Vlade RH i član SDSS-a Boris Milošević.

“Oni se pojave za izbore i obiđu teren, obećavaju… Počele su već i prijetnje… Oni su dobili preko projekta da voze te jadne ljude triput tjedno kod doktora, da plate račune… I sad stižu prijetnje da, ako ne budu glasali za tu i tu opciju, da ih više neće voziti”, kazala je Bakšić Mitić.

“To su teške optužbe i teško mi je palo da netko na takav način o tome govori”, izjavio je Milošević, posebno izražavajući suosjećanje s vozačima, za koje kaže da su ljudi iz banijskih sela, koji dijele sudbinu ostalih i nikada ne bi na takav način pristupali prema svojim susjedima.

“Nitko od njih sigurno nije na takav način pristupio bilo kome”, uvjeren je Milošević.

“Oni su uznemireni jer pošteno rade svoj posao. Ne znam odakle ova priča”, kazao je.

Milošević ne osporava trud koji Bakšić Mitić ulaže u pomoć ljudima na Baniji, ali strogo demantira izjavu kako SDSS na teren izlazi samo na vrijeme izbora: “Mi smo sve četiri godine bili na terenu, a i prije potresa. Ono što se dobro dogodilo s potresom je da je pružena prilika da Hrvatska postane svjesna tog dijela zemlje i da se ulože značajna sredstva, međutim, toliko je problema da sve to nažalost nije dovoljno.”

“U zadnje četiri godine se nikad više nije napravilo. Često sam govorio da mi je žao da ovo sve što smo napravili nismo mogli prije dvadesetak godina. Situacija bi u tim mjestima bila puno povoljnija”, smatra Milošević.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i mreža Twitter | Facebook | Instagram | TikTok.

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!