Milošević: Neka danas Vukovar bude grad pijeteta, a sutra grad radosti i ljubavi

Vijesti 18. stu 202111:53 > 13:42 2 komentara
N1

Potpredsjednik Vlade Boris Milošević u Koloni sjećanja razgovarao je s našom Ivom Puljić Šego.

Potpredsjednik Vlade Boris Milošević kazao je za N1: “Danas sam se došao pokloniti žrtavama i iskazati poštovanje. Nadam se i želim da danas Vukovar bude grad pijeteta, a sutra grad radosti i veselja, ljubavi svih stanovnika koji žive u Vukovaru i vole svoj grad.”

Na pitanje mogu li djeca u Vukovaru ne biti odvojena, rekao je: “Tu treba poslušati roditelje i struku i vidjeti što je najbolje. Mi kao politika ne smijemo takve stvari lomiti preko koljena, nego pružiti ruku pomoći. Stanje nije idealno, ali nije ni tako crno kako se nekad prikazuje.”

“Slažem se da postoje podjele i ovaj moj dolazak danas je korak prema tome da se podjele prevladaju. Ne smatram da je Pupovac mora biti u Koloni, već je nekoliko puta bio. Mi ćemo uvijek biti spremni na korak više, da prevladamo podjele, da Srbi i Hrvati žive bolje.”

O odnosu Banskih dvora i Pantovkčaka rekao je: “To je politika i mislim da je to dinamičan sport, ne bih tome pridavao veliku pažnju. Oko krupnih stvari uvijek će se naći dogovor.”

Naglasio je da se može pridonijeti boljim odnosima: “Mogu pridonijeti i činit ću sve što mogu da pridonesem, ali mogu podnijeti samo dio tereta, drugi dio moraju podnijeti drugi.”

Više o današnjim događajima u Vukovaru čitajte OVDJE.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i društvenih mreža Twitter Facebook | Instagram.

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Pridruži se raspravi ili pročitaj komentare