Milošević: Umjesto empatije i ohrabrenja od Milanovića smo čuli grozan komentar

Vijesti 08. pro 202111:50 > 12:43 1 komentar
N1

Potpredsjednik Vlade Boris Milošević ustvrdio je u srijedu da je javnost od Zorana Milanovića u jučerašnjim izjavama o genocidu i obitelji Zec, umjesto empatije i poruka ohrabrenja koje bi trebalo očekivati od institucije predsjednika Republike, čula jedan grozan komentar.

Milošević je to rekao na kraju današnjeg prezentacije plana izgradnje zamjenskih obiteljskih kuća i višestambenih zgrada na području na kojem je proglašena katastrofa na kojem je, uz Miloševića, bio i potpredsjednik Vlade i ministar hrvatskih branitelja Tomo Medved.

Oba potpredsjednika Vlade rekla su kako zbog važnosti današnje teme ne žele komentirati retoriku predsjednik Republike. Novinari su ih pitali za komentar Milanovićeve ocjene da postoje različite vrste genocida te njegovih riječi da su preživjeli članovi pobijene obitelji Zec dobili odštetu od države, uz pitanje “što još treba”.

Milošević je rekao kako je jako važno da s ove konferencije odu poruke ohrabrenja što se tiče obnove i misli da ne bi bilo korektno da bilo koju druga tema zasjeni temu.

“A samo ću reći, svakako da smo, umjesto empatije i poruke ohrabrenja koju zapravo treba očekivati od jedne institucije kao što je predsjednik, čuli jedan grozan komentar. I samo bih se na tome zaustavio”, rekao je.

Medved je kazao kako vjeruje da je za građane kojima su kuće stradale u potresu, pitanje obnove kuća tema broj jedan te da nema potrebe govoriti o drugim temama, a toj se ocjeni pridružio i Milošević.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i društvenih mreža Twitter Facebook | Instagram.

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Pridruži se raspravi ili pročitaj komentare