Ministarstvo zapošljava pomoćnike u nastavi, objavljeni detalji

Vijesti 03. kol 202316:14 0 komentara
Unsplash

Ministarstvo znanosti i obrazovanja objavilo je u četvrtak poziv za pomoćnike u nastavi i stručne komunikacijske posrednike učenicima s teškoćama u razvoju u osnovnim i srednjoškolskim odgojno-obrazovnim ustanovama, vrijedan 24 milijuna eura.

Od ukupno raspoloživih 24 milijuna eura (180, 828 milijuna kuna), sufinanciranje iz Europskog socijalnog fonda (85 posto) iznosi 20,4 milijuna eura (153.703.800 kuna), a nacionalno (15 posto) iznosi 3,6 milijuna eura EUR (27.124.200 kuna).

Poziv “Osiguravanje pomoćnika u nastavi i stručnih komunikacijskih posrednika učenicima s teškoćama u razvoju u osnovnoškolskim i srednjoškolskim odgojno-obrazovnim ustanovama – faza VI” otvoren je do 29. rujna.

Datum početka zaprimanja projektnih prijava je od 21. kolovoza, a prihvatljivi prijavitelji u sklopu ovog poziva su osnivači osnovnih i srednjih škola (javnih i privatnih škola s pravom javnosti).

Projektni prijedlozi podnose se isključivo putem ove aplikacije, ispunjavanjem i učitavanjem prijavnog obrasca i popratne dokumentacije.

Natječajna dokumentacija dostupna je na ovoj stranici.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i mreža Twitter | Facebook | Instagram | TikTok.

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!