Ministri konačno prelomili: Supruge se složile, uložit ćemo u narodne obveznice

Vijesti 21. velj 202311:22 1 komentar
N1 / Nataša Božić

Nakon što nekoliko dana nisu odgovarali na pitanje hoće li uložiti u narodne obveznice, trojica ministara iz Vlade Republike Hrvatske danas su potvrdili da će to učiniti.

“Razgovarao sam već sa suprugom, naša će obitelj investirati u narodne obveznice. Dobar je to institut za sve hrvatske građane koji svoju štednju žele oploditi više nego u bankama”, rekao je potpredsjednik Vlade i ministar unutarnjih poslova, Davor Božinović.

“Supruga je dala zeleno svjetlo, sigurno ćemo uložiti u obveznice! Nakon što nam je Povjerenstvo za odlučivanje o sukobu interesa odgovorilo da nema zapreka, isto će učiniti i ostali članovi Vlade Republike Hrvatske. Dosad smo u izjavama bili malo suzdržaniji jer nismo znali kako bi to neki mogli protumačiti… Vjerujem da će i naši sugrađani prepoznati priliku koja im se nudi da zarade više na svojim depozitima”, rekao je ministar financija, Marko Primorac.

“Kupit ću obveznice, dobra je to prigoda za ulaganja. I to s najmanjim mogućim rizikom”, rekao je ministar gospodarstva, Davor Filipović.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i društvenih mreža Twitter Facebook | Instagram.

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Pridruži se raspravi ili pročitaj komentare