Miro Bulj: Sanader je mala beba za Plenkovića

Vijesti 10. lis 202212:51 0 komentara

Gradonačelnik Sinja i saborski zastupnik Mosta Miro Bulj gostovao je u N1 studiju uživo i komentirao najnovija događanja u aferi INA.

“Ovo je nacionalna veleizdaja, sve što vidimo je krah jedne ogromne koruptivne hobotnice. To je pljačka koju građani plaćaju i minimalno bi pristojno bilo da Vlada podnese ostavku, pogotovo imajući u vidu krize u kojoj se nalazimo. Za vrijeme rata u Ukrajini netko je pljačkao plin u Hrvatskoj. Ovo je energetska ugroza Hrvatske i Vlada Andreja Plenkovića je odgovorna za ovo što se događa. Sjetimo se da je i ministar Filipović bio u Nadzornom odboru dok nije bio ministar. Sada su svi anđeli s aureolom. Ne, vrijeme je da idemo na nove izbore. Ne mogu prati ruke i reći da nemaju pojma što se tamo događalo”, rekao je.

VEZANE VIJESTI

Kako navodi, ovdje je odgovoran sustav, kojeg vodi Vlada. “Sve ono što je Sanader radio mala je beba za Plenkovića”, rekao je Bulj.

“Ugrožena je nacionalna sigurnost. Ovo se odražava na kompletnom društvu. Ponašanje Andreja Plenkovića je neprihvatljivo. Nalazimo se u parlamentarnoj demokraciji i Sabor bi trebao birati premijera. No, čini se da se u Saboru nalazi trgovačka većina koja služi kao mašinerija za dizanje ruku”, rekao je.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i društvenih mreža Twitter Facebook | Instagram.

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!