Na A1 pred naplatom Demerje u smjeru Zagreba kolona osam kilometara

Vijesti 13. kol 202221:19 0 komentara
N1/ Ilustracija

Na autocesti A1 Zagreb-Split-Ploče pred naplatom Demerje u smjeru Zagreba kolona je oko osam kilometara, a pred naplatom Lučko oko dva kilometra, izvijestio je Hrvatski auto-klub (HAK) u subotu navečer.

Kolone u pokretu i zastoji između čvorova Jastrebarsko i Lučko u smjeru Zagreba, pojačan priljev vozila na naplatama Donja Zdenčina i Jastrebarsko.

Na autocesti A2 Zagreb-Macelj kolona je pred naplatom Trakošćan u smjeru Slovenije oko jedan kilometar.

Zastoji su povremeno na Jadranskoj magistrali na na dionicama Kraljevica-Novi Vinodolski, Šibenik-Zadar i Split-Omiš-Makarska; prema graničnom prijelazu Pasjak kolona je od čvora Rupa.

Povodom blagdana Velike Gospe, 15. kolovoza i uobičajenih ljetnih zabrana za teretna motorna vozila iznad 7,5 t bit će: u nedjelju, 14. kolovoza  od 12 do 23 sata i u ponedjeljak, 15. kolovoza od 14 do 23 sata.

Zabrane nema na autocestama te na državnoj cesti DC1.

Povodom blagdana Velike Gospe na prilaznim cestama marijanskih svetišta očekuje se veći broj pješaka hodočasnika pa ostale sudionike u prometu iz HAK-a pozivaju na pojačan oprez.

Od 17. kolovoza do 18. studenoga na državnoj cesti DC1 Gračac-Knin zbog radova na nadvožnjaku Sučević bit će zabranjen promet za teretna vozila i autobuse. Obilazak je Gračac-Obrovac-Benkovac-Knin (DC27-DC56-DC59-DC1, u dužini od oko 115 kilometara). Ostala vozila prometuju naizmjence, uz semafore.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i društvenih mreža Twitter Facebook | Instagram

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!