Nastavlja se okršaj Milanovića i Butkovića: “Samo mi kravicu ne dirajte…”

Vijesti 07. tra 202417:52 1 komentar
Marko Prpic/PIXSELL

Nakon što je u popodnevnim satima u nedjelju predsjednik Zoran Milanović ponovno prozvao Olega Butkovića za trgovinu utjecajem, poručujući da je "sad gotov", stigao mu je odgovor ministra.

Objavu ministra Butkovića prenosimo u cijelosti.

“Zorane, opet mi nisi odgovorio na pitanja. Gledam te i slušam i ne vidim Predsjednika Republike nego nervoznog glasnogovornika stranih financijskih moćnika. Zabrinut sam za tvoje zdravlje jer si se previše uznemirio zbog dva tako jednostavna pitanja. U njima, kao što dobro znaš, nikoga nisam imenovao, ali ti si danas sam rekao o kome misliš da se radi i zaprijetio meni i mojoj obitelji u ime nekoga koga očito jako dobro poznaš. Zabrinut sam za državu u kojoj Predsjednik Republike javno prenosi prijetnje ministru i njegovoj obitelji. Ako je i od tebe Zorane, previše je.

Kako mi nisi odgovorio na pitanja, dat ću ti još malo vremena da se sabereš i kažeš javnosti istinu. Čujem da si sutra na Braču pa bi bilo zgodno da se prisjetiš jesi li tamo bio u suspektnom društvu.

P.S. Što se tiče tvojih prijetnji da će mi tvoj rođak uzeti sve, imam jednu molbu za njega pa te molim da mu je preneseš. Uzmite mi sve samo mi kravicu ne dirajte“, poručio je Butković.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i mreža Twitter | Facebook | Instagram | TikTok.

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Pridruži se raspravi ili pročitaj komentare