Nastavniku osumnjičenom za spolno zlostavljanje učenica izrečene mjere zabrana

Vijesti 24. lip 202315:49 0 komentara
Ivica Galovic/PIXSELL

Općinsko državno odvjetništvo u Slavonskom Brodu nakon provedenog ispitivanja donijelo je rješenje kojim su nastavniku OŠ Bogoslav Šulek iz Slavonskog Broda, osumnjičenom za spolno uznemiravanje učenica, odredili zabrana približavanja i komunikacije s oštećenicama.

Policija je u utorak, 20. lipnja, nakon prijave iz škole privela nastavnika kojeg su za neprimjereno ponašanje učenice prijavile razrednici.

U srijedu je policija podnijela Općinskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu posebno izvješće kojim se hrvatski državljanin (1991.) sumnjiči da je počinio kazneno djelo spolnog uznemiravanja.

Osumnjičenik je ispitan u Općinskom državnom odvjetništvu, a nakon čega su mu određene mjere zabrane približavanja te uspostavljanja i održavanja veze sa oštećenicama.

Općinsko državno odvjetništvo u Slavonskom Brodu u priopćenju navodi da će u daljnjem tijeku postupka provesti zakonom propisane radnje radi donošenja državno-odvjetničke odluke, a o pojedinostima iz predmeta neće objavljivati informacije obzirom da je riječ o predmetu iz kazneno-pravne zaštite djece.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i mreža Twitter | Facebook | Instagram | TikTok.

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!