Nenad Periš nakon ispraćaja: “Došli smo do kraja, odlazim sa sinom kući”

Nenad Periš
N1

Više desetina Beograđana oprostilo se u crkvi Svetog Antuna Padovanskog u Beogradu od tragično stradalog Splićanina Mateja Periša, mladića za kojim je Beograd, ali i cijela regija, tragala 139 dana. Ispraćaju je prisustvovao i patrijarh SPC Porfirije, javlja reporterka N1 Srbije. Nadbiskup Stanislav Hočevar uputio poruke mira, ljubavi i prijateljstva između dva naroda.

Oglasio se i Nenad Periš, otac Mateja Periša, koji se još jednom zahvalio svim građanima Srbije kao i Ministarstvu unutarnjih poslova Srbije.

VEZANA VIJEST

“Htio bih se zahvaliti gradu Beogradu na velikom srcu koji mi je dao. Srce koje su mi Beograd, građani Beograda i cijele Srbije dali mi je jako pomogolo da kroz ovih 139 dana osjetim ljudsku ljubav, brigu, suosjećanje i sve ono što čovjeku u takvim trenucima treba”, kazao je.

“Zahvalio bih se i MUP-u Srbije koji je napravio ogroman posao i koji je u svakom mom kontaktu s njima bio prije svega ljudski kontakt, a onda vrlo profesionalan. Još jednom hvala svakom policajcu i svima koji su sudjelovali”, poručio je Nenad Periš.

“Došli smo do kraja, danas odlazim sa svojim sinom kući, okrećem jednu novu stranicu života koja će biti prožeta sjećanjima iz Beograda i neizmjernom tugom”, dodao je.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i društvenih mreža Twitter Facebook | Instagram.