Nesreća na zagrebačkoj obilaznici, promet ograničen

Vijesti 19. ruj 202207:27
Emica Elvedji/PIXSELL

 Zbog prometne nesreće na zagrebačkoj obilaznici (A3) na čvoru Ivanja Reka u smjeru Lipovca vozi se uz ograničenje, upozoravaju u ponedjeljak ujutro iz  Hrvatskog autokluba (HAK), a vozače pozivaju na oprez oprez.

Kolnici su mjestimice mokri i skliski. Magla smanjuje vidljivost na cestama u unutrašnjosti. Zbog vode na kolniku zatvorene su pojedine državne, županijske i lokalne ceste u Primorsko-goranskoj, Karlovačkoj i Sisačko-moslavačkoj županiji, osobito na širem području Ogulina, Ozlja i Karlovca.

Zbog vode na kolniku za sav promet zatvorene su državne ceste DC42 u Ogulinu, DC228 na dionicama Jurovski Brod-Kamanje te Mahićno-Ozalj, DC36 Pokupska Blatnica-Koritinja i u mjestu Gradec Pokupski. Zatvorena je županijska cesta ŽC3156 u vikend naselju u Maloj Gorici te lokalne ceste LC31185 u mjestu Zorkovac, LC34028 u mjestu Jaškovo, LC58005 Smrečje-Vode te nerazvrstane ceste u mjestima Donje Mekušje-Kobilić, Brodarci i Brežani.

Zbog odrona zatvorena je dionica ŽC5033 Brod na Kupi-Hrvatsko.

Zbog nepovoljnih vremenskih uvjeta u prekidu su brodska linija 310 Mali Lošinj-Unije-Susak te katamaranska linija 9308 Mali Lošinj-Ilovik-Susak-Unije-Martinšćica-Cres-Rijeka.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i društvenih mreža Twitter Facebook | Instagram.