Nova karlovačka županica pozvala je na jedinstvo

Vijesti 30. svi 202123:38 0 komentara
Kristina Stedul Fabac/PIXSELL

Nova županica Karlovačke županije Martina Furdek Hajdin (HDZ) pozvala je u nedjelju navečer na jedinstvo sve obnašatelje javnih dužnosti, a gradonačelnik Karlovca Damir Mandić (HDZ) je rekao da Karlovčani imaju dar demokracije i da ju znaju čuvati.

U pobjedničkom govoru staro/nova županica Furdek Hajdin u izbornom stožeru u Karlovcu zahvalila je svim suparnicima prvog izbornog kruga na fer borbi i Stjepanu Mikulandriću (SDP) na fer duelu u drugom krugu. Rekla je da su se prije nekoliko minuta čuli, kako joj je Mikulandrić čestitao na pobjedi, te da su se jedno drugom zahvalili na kolegijalnom odnosu tijekom kampanje.

Furdek Hajdin je rekla da nastavlja raditi istim tempom, te je pozvala na jedinstvo sve gradonačelnike i načelnike i ostale obnašatelje javnih dužnosti kako bi Karlovačka županija bila atraktivna i poželjna za život, te da svi zajedno rade na daljnjem razvoju gradova i općina Karlovačke županije.

Novo/stari gradonačelnik Karlovca Damir Mandić u se govoru zahvalio “svima koji su došli do biračke kutije i izrazili svoje mišljenje”, te je rekao da je ono “prevagnulo u njegovu korist”, a da 1.894 glasa više pokazuju da je “pobijedila politika projekata i politika sadržaja”.

Mandić je posebno istaknuo da će “uz realizaciju već započetih projekata Karlovac postati grad koji će postavljati standarde drugim gradovima”.

U svoje ime i u ime HDZ-a rekao je da je njima Karlovac na prvom mjestu, te je obećao da će u iduće četiri godine “služiti svim Karlovčankama i Karlovčanima, ponosno i ponizno”. “Sada su u provedbi ili pred provedbom projekti vrijedni milijardu kuna i završit ćemo ih da bi Karlovac bilo mjesto ugodnog življenja”, rekao je.

Mandić je  zahvalio svim suparnicima  lokalnih izbora na kampanji “jer je ona pokazala da Karlovac ima dar demokracije koju znamo čuvati”.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i društvenih mreža Twitter Facebook | Instagram.

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!