Novi detalji sumanute potjere u Zagrebu: Zašto je vozač kilometrima bježao policiji?

Vijesti 14. velj 202410:14 0 komentara
N1 / Ana Raić

Zagrebačka policija još se nije službeno oglasila o jučerašnjoj sumanutoj potjeri za odbjeglim vozačem, koja je okončana prometnom nesrećom kraj Sky towera na Zagrebačkoj aveniji

N1 iz izvora u policiji doznaje da crveni automobil koji je bježao policiji nije bio uredno registriran, no što je točno bio razlog zbog kojeg se nije htio zaustaviti bit će poznat nakon kriminalističkog istraživanja.

N1 / Ana Raić

Što se do sada zna?

Na mjestu udesa kraj Sky towera jučer su bili razasuti dijelovi uništenog osobnog automobila, dok je iza njega naišlo više policijskih vozila. Dva su, kako smo mogli vidjeti na mjestu događaja, bila oštećena.

Osim toga uništen je i prometni znak na križanju kraj Sky towera u koji je crveno vozilo udarilo. “Idiot je bježao kilometrima”, komentirali su policajci na mjestu događaja dok je trajao očevi kojim su se utvrđivali svi ostali detalji.

N1 / Ana Raić

Jesu li policajci ozlijeđeni?

Stigla je i ekipa Hitne pomoći koja je pregledala policajce nakon sudjelovanja u potjeri. Budući da su policijski automobili oštećeni evidentno je da su policajci koji su se nalazili u njima mogli zadobiti određene ozljede.

Za što će sve na kraju odgovarati osumnjičeni vozač koji je nakon slijetanja priveden na ispitivanje, bit će poznato nakon kriminalističkog istraživanja. Osim toga, tek nakon što postupak bude proveden znat će se je li bio pod utjecajem alkohola ili droge s obzirom da se odlučio na sumanutu vožnju.

Zanimljivo je da ga policija kilometrima nije uspijevala zaustaviti još jednom otvara pitanje neuspješnih potjera kakve smo već viđali u posljednjih nekoliko tjedana. U dva navrata policiji u Zagrebu su bježali krijumčari ljudi. I te potjere okončane su prometnim udesima. U jednoj je krijumčar poginuo.

N1 pratite putem aplikacija za Android | iPhone/iPad i mreža Twitter | Facebook | Instagram | TikTok.

Kakvo je tvoje mišljenje o ovome?

Budi prvi koji će ostaviti komentar!